Alles over Boltix

Dé winkel voor jouw fatbike

Engwe C20 PRO - Zwart - Boltix

Geschiedenis van Boltix

Boltix is in 2023 gestart met het aanbieden van de beste fatbikes. Onze naam is geïnspireerd door Ogden Bolton Jr, de pionier die in 1895 het allereerste patent voor de elektrische fiets indiende. Bij Boltix staat "ix" voor innovatie, creativiteit en vooruitgang - waarden die wij hoog in het vaandel dragen.

zwarte-fatbike-boltix-eb2-in-het-gras-voor-een-oud-gebouw,-gefotografeerd-vanaf-de-zijkant

De kracht van groene snelheid

Duurzaamheid zit in ons DNA. We geloven dat de keuze voor elektrische fietsen een positieve impact kan hebben op het milieu. Daarom bieden wij fatbikes met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en componenten. Onze focus ligt op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van een groenere toekomst voor ons allemaal. Met onze samenwerking van Trees4all planten wij per verkochte fiets, maar liefst 10 bomen terug.

man-op-een-bewegende-fatbike-die-in-het-midden-van-een-kantoor-fietst

De klant voorop

Bij Boltix staat de klant altijd op de eerste plaats. We streven naar een ultieme klantgerichte ervaring, vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot aan de nazorg na de aankoop van je fatbike. Ons toegewijde team staat klaar om je te adviseren over onze fatbikes.

vrouwelijk-model-rijdend-in-het-bos-op-de-gele-voltaway-passenger-fatbike

Met een gerust gevoel op pad

Onze belofte om een product van uitstekende kwaliteit te leveren staat ons hoog. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fatbike en streven ernaar om je de beste fietservaring te bieden. Mankeert er iets aan je fatbike? Dan lossen wij het voor je op. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

 • Boltix

  Popovstraat 2031
  8013 RK Zwolle
  Nederland

  +316 21 69 43 32
  info@boltix.nl

 • Openingstijden

  Ma gesloten
  Di gesloten
  Wo 08:00 - 18:00
  Do 08:00 - 18:00
  Vr 08:00 - 18:00

  Za 10:00 - 18:00

  Zo gesloten